FCO Security is een allround bedrijf op het gebied van beveiliging. In september 2010 zijn we opgericht door Arvid Fontijn. We hebben verschillende vakgebieden gecombineerd. Daarmee is een nieuw en enthousiast bedrijf ontstaan met als missie het leveren van goede beveiliging tegen en scherpe prijs, altijd en overal in Zeeland.

FCO Security is in 2010 gestart met het leveren van beveiliging in Zeeland.

Wij proberen als bedrijf uw wensen zo creatief en professioneel mogelijk in te vullen binnen de gestelde realistische mogelijkheden.

Ervaring in objectbeveiliging en mobiele surveillance

Wij beschikken in totaal over meer dan 15 jaar ervaring in Zeeland.  Daarnaast leveren we regelmatig objectbeveiliging en mobiele surveillance voor verschillende Zeeuwse bedrijven.

Wat bedoelen wij met veiligheid?

Wij vinden dat kwaliteit voor zich moet spreken en stellen daarom de hoogste eisen aan onze werkzaamheden en personeel. Elk personeelslid wordt voor aanname gescreend door ECABO en het Ministerie van Justitie op betrouwbaarheid, achtergrond en kwalificaties.

Medewerkers met veel kennis over beveiliging

Om goede medewerkers bij onze klanten aan het werk te zetten zorgen we voor een goede basis van veiligheidskennis.

Dit doen we door trainingen aan te bieden zoals BMC beheer, BHV, VCA en ISPS-certificatie als de opdracht dit vereist. Uiteraard is het diploma Beveiliger 2 of hoger het uitgangspunt bij al onze medewerkers.

Coaching

Daarbij coachen we onze medewerkers continu op het gebied van beveiligingswerkzaamheden en communicatie. Deze coaching baseren we op meer dan 15 jaar ervaring in de beveiligingsbranche en garandeert een optimale inzet en uitstraling voor uw bedrijf.

Wensen opdrachtgever

Daarnaast is een regelmatig contact met u als opdrachtgever ontzettend belangrijk om aansluiting bij uw wensen aan de ene kant en de invulling door ons aan de andere kant. Daarmee sturen we snel bij en maakt ons dit als bedrijf erg flexibel.

Veiligheid is meer dan beveiliging alleen. Daarbij hoort ook  dat u het gevoel moet hebben dat de veiligheid van uw locatie in orde is. U moet erop kunnen rekenen dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Door uw wensen in te vullen, u te adviseren waar eventuele aandachtsgebieden zijn  en een proactieve houding bij het signaleren van ongewenste situaties,  zorgen we voor een optimale veiligheid binnen realistische mogelijkheden.