Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die gebruik willen maken van wat extra toezicht op hun eigen gezondheid of die van familie. Daarom bieden wij u onze health services. Hi Care systemen worden steeds vaker gebruikt. Toch blijft het noodzakelijk om hier menselijk handelen aan te verbinden. Daarom bieden wij u Health Services. We begeleiden verzorgend personeel naar woningen in de nacht. We reageren op oproepen voor lastig te bereiken locaties of in risico gebieden, of begeleiden simpelweg mensen die wat verderaf in de polders wonen. Ook zijn transportfuncties voor medicijnen, artsen of personeel mogelijk.

Alle onze medewerkers zijn in het bezit van BHV naast hun beveiligingsdiploma, en krijgen interne trainingen.

Zorgbeveiliging heeft als extra aandachtspunt het begeleiden, en het beveiligen van de personen om wie het gaat. Dit in tegenstelling tot mobiele en objectbeveiliging die zich meer richten op gebouwen. Zorg voor mensen is daarom een betere omschrijving. Dit begint in eerste plaats met apparatuur. Wij combineren deze met onze beveiligers voor optimaal gebruik van de apparatuur.

Belangrijk om te vermelden dat we geen taken van verzorgend personeel overnemen. We zijn en blijven bewust een signalerende taak uitoefenen. Indien nodig weten we te handelen en schakelen de betreffende instanties in.